Energi medicin

SHAMANSK HEALING

Shamansk healing behandlingar för specifika problem för dig som har ett problem t.ex. med fysisk påverkan, känslomässigt från minnen eller på något annat sätt. Du hittar vanliga exempel här på sidan.

 

Shamansk healing behandlingar för andlig och personlig utveckling är för dig som vill gå på healing behandlingar med ett regelbundet intervall under en tid för att genom helande och din inre förändring också uppnå en positiv förändring i ditt liv.

 

Varje shamansk healing behandling består av samtal, healing behandling och vägledning, 60-90 min.

 

Nu 20% rabatt på ord. pris 650 kr! (Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 mars 2019.)

Boka tid och få rådgivning här

 

Energi medicin

Energi medicin, shamansk healing, är healing med ursprung från shamanism och uråldriga läror bl.a. från Anderna och Amazonas i Sydamerika. De uråldriga lärorna förmedlar kunskap om hur ett ljus energi fält (LEF) omger den fysiska kroppen och fungerar som en blåkopia som bibehåller kroppens naturliga hälsa och vibration. I energi medicin är det detta LEF som healern arbetar med helande av för den person som kommer för att hela och bringa balans till något i sitt liv. Obalanser kan ha en påverkan t.ex. fysiskt, känslomässigt, i relationer eller i livsenergi, och ha ett brett varierat ursprung t.ex. från stress, arv, livsstil och trauma. LEF har en ljusanatomi som vi alla har gemensamt, på samma sätt som vår fysiologiska anatomi, men helandet är unikt för varje person på samma sätt som våra kroppar och våra liv är olika.

 

Energi medicin, shamansk healing, är helandemetoder med ursprung bl.a. från Dr. Alberto Villoldo Phd. och de helandemetoder som han lär ut i The Four Winds Societys Light Body School som t.ex. ljusbadsprocessen, extraktionsbehandlingar, soul retrieval och destiny retrieval samt ett stort urval av behandlingar, kompletterande metoder för helande och tarot.

 

Varje behandling syftar alltid till att supporta dig i ditt helande och i hur du kan omsätta helandet till positiv förändring i ditt liv.

 

Här är exempel på vanliga problem som tas till helande behandlingar med energi medicin:

 

fysiskt: oregelbundna symptom, trötthet, smärta eller fysisk påverkan men frisk i övrigt etc.

känslomässigt: "tunga" känslor från minnen, upplevelser, trauman, hur du mår, självkänsla etc.

livsenergi: brist på energi, från trauman, påverkan på förmågor, livsenergi etc

andligen: själslig kraft, självförverkligande, utveckling, hela andlig problematik, relationer etc

förfädershelande: helande av nedärvda mönster, trauman, karma från förfäderna etc. som du upplever påverkar dig negativt i ditt liv

soul retrieval: hela de själsliga såren från ditt förflutna med soul retrieval och återfå livsenergi och förmågor

blockeringar, hinder: känslomässiga, energimässiga, i relationer, i ditt liv, vid förändringar etc.

återupprepande mönster: känslomässiga mönster, tankemässiga mönster, upplevelsemässiga mönster som du upplever påverkar dig negativt

Adress

Colors of Life

Regementsvägen 10

852 38 Sundsvall

 

 

Senaste nytt

 

Shamansk healing behandlingar för specifika problem eller andlig och personlig utveckling. Nu 20% rabatt på ord. pris 650 kr! (Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 mars 2019.) Läs mer

 

 

 

Kontakt

 

Tatjana Larsson

Mobil: 0730-21 02 91

E-post: tatjana(at)colorsoflife.se

 

Copyright © Colors of Life 2019 All Rights Reserved