Om Tatjana

Tatjana Larsson

 

OM TATJANA

 

Tatjana arbetar sedan mer än fjorton års tid med energi medicin, shamansk healing med behandlingar och metoder för helande och tarot. Tatjana har även kurser inom shamanism med helanderesor, shamanskt lärande och avancerade kurser utifrån sin träning och sina erfarenheter av att gå shamanens väg.

 

"Jag tycker om att möta människor och att uppleva livet! Jag trivs med att vara aktiv med bl.a. yoga, löpträning, simning och styrketräning. Friluftsliv med vandring och upplevelser i naturen, på, i och vid havet är livskvalitet, liksom umgänge med vänner och god och nyttig vegetarisk mat med supermat och raw food.

Energi medicin och shamanism är ett engagemang och arbete som bara fördjupas och utvecklas med åren. Det är en glädje att ge andra möjligheter att förändra, påverka och utveckla sina liv med energi medicinen och shamanismens redskap."

 

Tatjana är Ceritifierad i Luminous healing, Rites of Passage och Soul retrieval i The Four Winds Societys Healing the Lightbody School och Certifierad som Masterpractitioner of Soul & Destiny retrieval i The Four Winds Societys advanced- and masterclasses.

 

Tatjana är utbildad i Sverige, Holland, Irland, England, Kalifornien och Utah i USA och i Peru med en expedition till Holy Mountain Salkantay, där hon har vandrat med och suttit i ceremoni med Laikas, dagens Inka äldre.

 

Adress

Colors of Life

Regementsvägen 10

852 38 Sundsvall

 

 

Senaste nytt

 

Shamansk healing behandlingar för specifika problem eller andlig och personlig utveckling. Nu 20% rabatt på ord. pris 650 kr! (Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 mars 2019.) Läs mer

 

 

 

Kontakt

 

Tatjana Larsson

Mobil: 0730-21 02 91

E-post: tatjana(at)colorsoflife.se

 

Copyright © Colors of Life 2019 All Rights Reserved