Munay-Ki


Munay-Ki helanderesa och kurserMunay-Ki helanderesa & kurser


Munay-Ki helanderesa

Gå din helanderesa i Munay-Ki och få personlig vägledning för ditt helande och lärande. Helanderesan ger dig möjlighet att ta fram mer av din potential och leva mer sant med dig själv.

Nio steg, ca 1,5-2 h/steg. Möjlighet finns att gå två steg per dag.

Pris: 600 kr/steg


Munay-Ki helanderesa kurs

Gå din helanderesa i Munay-Ki och få personlig vägledning för ditt helande och lärande. Helanderesan ger dig möjlighet att ta fram mer av din potential och leva mer sant med dig själv.

5 dagar fördelat på 3 steg; 2 dagars kurs, 2 dagars kurs och 1 dags kurs. Coaching per telefon 1x15 min/steg ingår.
Pris: 2 dagars kurs 2995 kr, 2 dagars kurs 2995 kr, 1 dags kurs 1495 kr


Munay-Ki helanderesa och träning kurs

Gå din helanderesa i Munay-Ki och lär dig hur du ger Munay-Ki till andra.
Helanderesan ger dig möjlighet att ta fram mer av din potential och leva mer sant med dig själv. Du lär dig hur du ger riterna och om att vägleda andra genom helandeprocesserna i Munay-Ki.

5 dagar fördelat på 3 steg; 2 dagars kurs, 2 dagars kurs och 1 dags kurs. Coaching per telefon 1x30 min/steg ingår.
2 till 8 deltagare.

Pris: 2 dagars kurs 2995 kr, 2 dagars kurs 2995 kr, 1 dags kurs 1495 kr


Munay-Ki att ge och vägleda kurs

Fördjupningskurs i att ge riterna och vägleda andra genom helandeprocesserna i Munay-Ki.

Förkunskaper: Munay-Ki helanderesa.
1 dags kurs.

Upp till 8 deltagare.

Pris: 1495 kr


(Samtliga priser är inkl. moms per person)


Munay-Ki

Munay-Ki har sitt ursprung från Dr. Alberto Villoldos, The Four Winds, arbete som medicinsk antroprolog med de höga shamanerna från Amazonas och Anderna. Riterna i Munay-Ki baseras på praktiserandet av initieringar från shamaner från Amazonas och Anderna.

I sin essens handlar riterna om vårdarskap.


De amerikanska medicinfolken förutspår en tid av stor transformation på jorden den här tiden i historien. De förutser en ny människa på jorden som går med visdom och kraft som en vårdare av skapelsen.


Riterna i Munay-Ki är energimässiga överföringar som transformerar ljusenergifältet och är en helanderesa för att hela såren från ditt förflutna, de karmiska och genetiska program eller tro som du har ärvt.


De nio riterna i Munay-Ki

Rit 1: Healers rite

Förbinder dig med ett ätteled av ljushelare från det förflutna som assisterar dig i din personliga transformation, att väcka den helande kraften så att du kan bringa skönhet och helande till andra. Du får tillgång till stor andlig assistans, uråldriga helare som hjälper dig att hela såren från ditt förflutna och från förfäder.


Rit 2: Bands of Power

Fem energiband vävs in i ditt ljusenergi fält (LEF) för beskydd. De fungerar som filter som bryter ner negativa energier som kommer mot dig till ett av de fem elementen, jord, vatten, eld, luft eller ljus, så att ditt LEF stärks istället för att energierna gör dig sjuk.


Rit 3: Harmony rite

En överföring av de sju arketyperna i chakrorna. Först får du arketyperna ormen, jaguaren, kolibrin och örnen, därefter får du tre ärkeänglar; Keeper av den undre världen (vårt undermedvetna), Keeper av mellanvärlden (vår medvetna värld som vi lever i), och beskyddaren av den övre världen (vårt super-medvetande).


Rit 4: Seers rite

Ljusvägar förbinder syncentrum med tredje ögat och hjärtchakrat. Denna rit väcker den inre betraktaren och din förmåga att uppfatta den osynliga världen av energi och Ande.


Rit 5: Daykeepers rite

Du får förbindelse med ett ätteled av mästarhelare från uråldrig tid. Daykeepers kan kalla på uråldriga altaren för att hela och bringa balans till jorden, och kalla på solen att gå upp varje dag, och bringa oss i harmoni med moder Jord. Denna rit hjälper dig att börja hela ditt inre feminina, kliva bortom rädsla, och praktisera fridfullhet.


Rit 6: Wisdomkeepers rite

Du får förbindelse med ett ätteled av ljusvarelser från det förflutna och framtiden. Denna rit hjälper dig att börja hela ditt inre maskulina, kliva utanför tiden, och uppleva evigheten.


Rit 7: Earthkeepers rite

Denna rit förbinder dig med ärkeänglarna som är väktare av vårt solsystem, vårdare av allt liv på jorden. Denna rit lyfter dig från din jordbundna existens och släpper din ande fri att börja din resa till stjärnorna - som börjar med solen, vår lokala stjärna, så att du må drömma fram din värld.


Rit 8: Starkeepers rite

Denna rit hjälper din fysiska kropp att utvecklas till homo luminous, den åldrande processen saktas ner, ditt DNA återinformeras, och du får större motståndskraft mot sjukdomar. Du accepterar platsen runt en helig eld i centrum av solen, en plats som har hållits för dig sedan tidens början.


Rit 9: Creator rite

Då denna rit väcker skaparljuset inom dig, bringar denna rit vårdarskapet för hela skapelsen - från det minsta sandkorn till de största kluster av galaxer. När du väl upptäcker att Anden inte bara arbetar genom dig utan SOM DIG, och att hela skapelsen sker inom dig, så blir vårdarskapet naturligt.

Här kan du...


Förändra, påverka och utveckla dig själv och ditt liv med energimedicin och shamanism!


  • Upptäck möjligheterna med energimedicin...
  • Personlig vägledning...
  • Shamanism för helande och som andligt praktiserande...
  • Helanderesor och träning...
  • Gå på ceremonier...
  • Workshops och cirklar...
  • Personlig och andlig utveckling...


Energimedicin


Med energimedicin, shamansk healing får du möjlighet till djupgående helande med välbeprövade healingmetoder.


Tveka inte att få kostnadsfri rådgivning om ditt helande och att få veta mer om vilka healingmetoder som passar för det som du vill hela.


Läs mer här


Kontakt


Colors of Life

Tatjana Larsson

Mobil: 0730-21 02 91

E-post: tatjana(at)colorsoflife.se

Adress: Regementsvägen 4,

852 38 Sundsvall

Copyright © Colors of Life 2019 All Rights Reserved