Munay-Ki

MUNAY-KI

 

 

Munay-Ki är en helanderesa:

  • för att helas, uppnå mer harmoni och balans, och ta fram mer av din potential i sitt liv
  • för att helas och en väg till att gå med visdom och kraft som en vårdare av jorden

 

Riterna i Munay-Ki

De amerikanska medicinfolken förutspår en tid av stor transformation på jorden den här tiden i historien. De förutser en ny människa på jorden som går med visdom och kraft som en vårdare av skapelsen.

 

Riterna i Munay-Ki är energimässiga överföringar som transformerar ljusenergifältet och är en helanderesa för att hela såren från ditt förflutna, de karmiska och genetiska program eller tro som du har ärvt.

 

Du kan gå Munay-Ki som en helanderesa i nio steg eller i tre steg. Du kan även gå Munay-Ki som en helanderesa och träning i att ge Munay-Ki till andra.

 

Boka kurs och få mer information här

 

Munay-Ki helanderesa & kurser

Munay-Ki

Nio steg med intervallen ett steg/vecka eller ett steg/månad, ca 2 h/steg.

Helanderesa i nio steg, med personlig vägledning.

 

Att ge Munay-Ki

Heldagskurs i att ge Munay-Ki till andra. Kursen passar dig som har gått din helanderesa i Munay-Ki och vill lära dig i att vägleda andra genom helandeprocesserna i Munay-Ki.

En till flera deltagare.

 

Munay-Ki

Fem dagar fördelat på tre tillfällen.

Kurs i tre steg där du går din helanderesa, med vägledning.

En till flera deltagare.

 

Munay-Ki helanderesa & träning

Fem dagar fördelat på tre tillfällen.

Kurs i tre steg där du går din helanderesa, med vägledning, och lär dig att ge Munay-Ki till andra.

En till flera deltagare.

 

Munay-Ki

Munay-Ki har sitt ursprung från Dr. Alberto Villoldos arbete som medicinsk antroprolog med de höga shamanerna från Amazonas och Anderna. Riterna i Munay-Ki baseras på praktiserandet av initieringar från shamaner från Amazonas och Anderna. I sin essens handlar riterna om vårdarskap. Läs mer på Munay-Ki hemsidan munay-ki.org och The Four Winds hemsida thefourwinds.com.

 

De nio riterna i Munay-Ki

Rit 1: Healers rite

Förbinder dig med ett ätteled av ljushelare från det förflutna som assisterar dig i din personliga transformation, att väcka den helande kraften så att du kan bringa skönhet och helande till andra. Du får tillgång till stor andlig assistans, uråldriga helare som hjälper dig att hela såren från ditt förflutna och från förfäder.

 

Rit 2: Bands of Power

Fem energiband vävs in i ditt ljusenergi fält (LEF) för beskydd. De fungerar som filter som bryter ner negativa energier som kommer mot dig till ett av de fem elementen, jord, vatten, eld, luft eller ljus, så att ditt LEF stärks istället för att energierna gör dig sjuk.

 

Rit 3: Harmony rite

En överföring av de sju arketyperna i chakrorna. Först får du arketyperna ormen, jaguaren, kolibrin och örnen, därefter får du tre ärkeänglar; Keeper av den undre världen (vårt undermedvetna), Keeper av mellanvärlden (vår medvetna värld som vi lever i), och beskyddaren av den övre världen (vårt super-medvetande).

 

Rit 4: Seers rite

Ljusvägar förbinder syncentrum med tredje ögat och hjärtchakrat. Denna rit väcker den inre betraktaren och din förmåga att uppfatta den osynliga världen av energi och Ande.

 

Rit 5: Daykeepers rite

Du får förbindelse med ett ätteled av mästarhelare från uråldrig tid. Daykeepers kan kalla på uråldriga altaren för att hela och bringa balans till jorden, och kalla på solen att gå upp varje dag, och bringa oss i harmoni med moder Jord. Denna rit hjälper dig att börja hela ditt inre feminina, kliva bortom rädsla, och praktisera fridfullhet.

 

Rit 6: Wisdomkeepers rite

Du får förbindelse med ett ätteled av ljusvarelser från det förflutna och framtiden. Denna rit hjälper dig att börja hela ditt inre maskulina, kliva utanför tiden, och uppleva evigheten.

 

Rit 7: Earthkeepers rite

Denna rit förbinder dig med ärkeänglarna som är väktare av vårt solsystem, vårdare av allt liv på jorden. Denna rit lyfter dig från din jordbundna existens och släpper din ande fri att börja din resa till stjärnorna - som börjar med solen, vår lokala stjärna, så att du må drömma fram din värld.

 

Rit 8: Starkeepers rite

Denna rit hjälper din fysiska kropp att utvecklas till homo luminous, den åldrande processen saktas ner, ditt DNA återinformeras, och du får större motståndskraft mot sjukdomar. Du accepterar platsen runt en helig eld i centrum av solen, en plats som har hållits för dig sedan tidens början.

 

Rit 9: Creator rite

Då denna rit väcker skaparljuset inom dig, bringar denna rit vårdarskapet för hela skapelsen - från det minsta sandkorn till de största kluster av galaxer. När du väl upptäcker att Anden inte bara arbetar genom dig utan SOM DIG, och att hela skapelsen sker inom dig, så blir vårdarskapet naturligt.

Adress

Colors of Life

Regementsvägen 10

852 38 Sundsvall

 

 

Senaste nytt

 

Shamansk healing behandlingar för specifika problem eller andlig och personlig utveckling. Nu 20% rabatt på ord. pris 650 kr! (Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 mars 2019.) Läs mer

 

 

 

Kontakt

 

Tatjana Larsson

Mobil: 0730-21 02 91

E-post: tatjana(at)colorsoflife.se

 

Copyright © Colors of Life 2019 All Rights Reserved