Munay-Ki


MUNAY-KIVarmt välkommen att gå din helanderesa i Munay-Ki och lära dig att vägleda andra genom helandeprocesserna i Munay-Ki eller att gå din helanderesa med personlig vägledning för helande och att ta fram mer av din potential!

Vill du boka kurs eller helanderesa kontakta Tatjana per telefon: 0730-21 02 91


Riterna i Munay-Ki

De amerikanska medicinfolken förutspår en tid av stor transformation på jorden den här tiden i historien. De förutser en ny människa på jorden som går med visdom och kraft som en vårdare av skapelsen.


Riterna i Munay-Ki är energimässiga överföringar som transformerar ljusenergifältet och är en helanderesa för att hela såren från ditt förflutna, de karmiska och genetiska program eller tro som du har ärvt.


Munay-Ki helanderesa & kurser

Munay-Ki kurs för grupp

Pris: 1895 kr per steg per person

Tre steg fördelat på två + två + två dagar.

Kurs i tre steg där du går din helanderesa, med vägledning, och lär dig att ge Munay-Ki till andra.

Minst 4 deltagare


Munay-Ki kurs helanderesa och träning

Pris: steg 1 och 2 2400 kr per steg och person, steg 3 1200 kr per person

Tre steg fördelat på två + två + en dagar.

Kurs i tre steg där du går din helanderesa, med vägledning
1-2 deltagare


Munay-Ki helanderesa

Pris: 600 kr per steg

Nio steg, 2 h/steg.

Helanderesa i nio steg, med vägledning


Att ge Munay-Ki

Pris: 1495 kr per steg per person

Heldagskurs i att ge Munay-Ki till andra. Kursen passar dig som har gått din personliga helanderesa i Munay-Ki och vill lära dig i att vägleda andra genom helandeprocesserna i

Munay-Ki.

1 deltagare eller grupp


Munay-Ki

Munay-Ki har sitt ursprung från Dr. Alberto Villoldos, The Four Winds, arbete som medicinsk antroprolog med de höga shamanerna från Amazonas och Anderna. Riterna i Munay-Ki baseras på praktiserandet av initieringar från shamaner från Amazonas och Anderna. I sin essens handlar riterna om vårdarskap.


De nio riterna i Munay-Ki

Rit 1: Healers rite

Förbinder dig med ett ätteled av ljushelare från det förflutna som assisterar dig i din personliga transformation, att väcka den helande kraften så att du kan bringa skönhet och helande till andra. Du får tillgång till stor andlig assistans, uråldriga helare som hjälper dig att hela såren från ditt förflutna och från förfäder.


Rit 2: Bands of Power

Fem energiband vävs in i ditt ljusenergi fält (LEF) för beskydd. De fungerar som filter som bryter ner negativa energier som kommer mot dig till ett av de fem elementen, jord, vatten, eld, luft eller ljus, så att ditt LEF stärks istället för att energierna gör dig sjuk.


Rit 3: Harmony rite

En överföring av de sju arketyperna i chakrorna. Först får du arketyperna ormen, jaguaren, kolibrin och örnen, därefter får du tre ärkeänglar; Keeper av den undre världen (vårt undermedvetna), Keeper av mellanvärlden (vår medvetna värld som vi lever i), och beskyddaren av den övre världen (vårt super-medvetande).


Rit 4: Seers rite

Ljusvägar förbinder syncentrum med tredje ögat och hjärtchakrat. Denna rit väcker den inre betraktaren och din förmåga att uppfatta den osynliga världen av energi och Ande.


Rit 5: Daykeepers rite

Du får förbindelse med ett ätteled av mästarhelare från uråldrig tid. Daykeepers kan kalla på uråldriga altaren för att hela och bringa balans till jorden, och kalla på solen att gå upp varje dag, och bringa oss i harmoni med moder Jord. Denna rit hjälper dig att börja hela ditt inre feminina, kliva bortom rädsla, och praktisera fridfullhet.


Rit 6: Wisdomkeepers rite

Du får förbindelse med ett ätteled av ljusvarelser från det förflutna och framtiden. Denna rit hjälper dig att börja hela ditt inre maskulina, kliva utanför tiden, och uppleva evigheten.


Rit 7: Earthkeepers rite

Denna rit förbinder dig med ärkeänglarna som är väktare av vårt solsystem, vårdare av allt liv på jorden. Denna rit lyfter dig från din jordbundna existens och släpper din ande fri att börja din resa till stjärnorna - som börjar med solen, vår lokala stjärna, så att du må drömma fram din värld.


Rit 8: Starkeepers rite

Denna rit hjälper din fysiska kropp att utvecklas till homo luminous, den åldrande processen saktas ner, ditt DNA återinformeras, och du får större motståndskraft mot sjukdomar. Du accepterar platsen runt en helig eld i centrum av solen, en plats som har hållits för dig sedan tidens början.


Rit 9: Creator rite

Då denna rit väcker skaparljuset inom dig, bringar denna rit vårdarskapet för hela skapelsen - från det minsta sandkorn till de största kluster av galaxer. När du väl upptäcker att Anden inte bara arbetar genom dig utan SOM DIG, och att hela skapelsen sker inom dig, så blir vårdarskapet naturligt.

Vi flyttar!

Från den 1 maj finns vi i nya lokaler på Regementsvägen 4 i Sundsvall.


Vi firar detta med nystart aktiviteter och erbjudanden hela maj månad!


Varmt välkommen!Nystart erbjudanden!


Hela maj månad firar vi flytt till nya lokaler med nystart erbjudanden!

Shamansk healing behandlingar 3 för 1295 kr eller 20% rabatt per shamansk healing behandling!* ...


Här hittar du fler erbjudanden under maj månad!

Kontakt


Colors of Life

Tatjana Larsson

Mobil: 0730-21 02 91

E-post: tatjana(at)colorsoflife.se

Adress: Regementsvägen 4,

852 38 Sundsvall

Copyright © Colors of Life 2019 All Rights Reserved