Om

Om Tatjana Larsson och Colors of Life

Colors of Life


I en atmosfär av engagemang, lugn, vänlighet och ett öppet bemötande med respekt för den du är, kan du ta dig tid för dig själv att helas, lära och uppleva.


Varmt välkommen!

Om Tatjana Larsson


Naturen och alternativmedicin har alltid funnits med mig från min uppväxt med vandringar i naturen, resor till havet och intresset för det alternativa och heliga platser världen över från kulturer som t.ex. Maya, Inka, pyramiderna i Egypten, indiankulturer
och den samiska kulturen.


Naturen är en viktig aspekt i mitt liv. Vi lever i ett ekosystem där allt är förbundet med allt övrigt liv. I detta ekosystem är det naturliga sättet att leva i harmoni med allt runt om. Friluftsliv med vandring i naturen och vid havet, dela upplevelserna med andra, laga mat utomhus, lyssna till vågornas ljud och meditera på solvarma klippor är livskvalitet men också ett sätt att stärka min inre balans och kontakten med jorden och allt det naturliga runt om mig. 


Vid en tidpunkt i mitt liv började mitt sökande efter mer mening i mitt liv och mitt intresse för alternativmedicin och andliga läror väcktes. Jag läste en hel del böcker inom området tills jag hittade vad som kändes rätt för mig. När jag fann shamanismen valde jag att lyssna till mitt hjärta och jag gav mig av på en resa att hela mig själv och utbilda mig inom shamansk healing och shamanism.


Shamanismen öppnade mig för att se på mig själv, livet och andra människor med ödmjukhet och respekt och att hela och förstå många aspekter av mig själv som jag velat förändra. Mitt helande tog mig från många upplevda begränsningar inom mig och i mitt liv till att idag leva och skapa mitt liv med glädje och kärlek.


Bioenergi healingen öppnade upp möjligheterna att stärka min kropp och min hälsa och hjälpa andra med att stärka sin kropp och sin hälsa med olika bioenergi metoder. 


Utbildning, kurser och erfarenheter


Bioenergi terapeut, Bioenergi healing, Människans Resurser AB, 2021


Certifiering som Masterpractitioner of Soul & Destiny retrieval i The Four Winds Societys advanced- and masterclasses, 2009


Certifiering i Luminous healing, Rites of Passage och Soul retrieval i The Four Winds Societys Healing the Lightbody School, 2004


Tatjana är utbildad av bl.a. Alberto Villoldo och Linda Fitch i The Four Winds Society i Sverige, Holland, Irland, England, Kalifornien och Utah i USA och i Peru med en expedition till Holy Mountain Salkantay med vandring och ceremonier tillsammans med lärare, studenter och mästarshamaner från Inka äldre.


Tatjana arbetar sedan mer än 15 års tid med energimedicin och har kurser i shamanism sedan mer än 10 års tid.