Workshops


Workshops


Munay-Ki

Munay-Ki helanderesa är en väg att utvecklas som person genom de nio riterna i Munay-Ki, ditt helande och ditt praktiserande. Riterna ger dig möjlighet att hela aspekter av dig själv som din relation till ditt förflutna, till dina förfäder, till jorden, ditt feminina och ditt maskulina. På workshopen lär dig hur du ger riterna och om att vägleda andra genom helandeprocesserna i Munay-Ki.


5 dagar fördelat på 3 steg; 2 dagar, 2 dagar och 1 dag

Plats: Regementsvägen 4, Sundsvall

Förbokning grupp.


Pris: steg 1 2695 kr, steg 2 2695 kr, steg 3 1695 kr

Workshops


Munay-Ki

Munay-Ki har sitt ursprung från Dr. Alberto Villoldos, The Four Winds, arbete som medicinsk antroprolog med de höga shamanerna från Amazonas och Anderna. Riterna i Munay-Ki baseras på praktiserandet av initieringar från shamaner från Amazonas och Anderna.

I sin essens handlar riterna om vårdarskap.


De amerikanska medicinfolken förutspår en tid av stor transformation på jorden den här tiden i historien. De förutser en ny människa på jorden som går med visdom och kraft som en vårdare av skapelsen.


Riterna i Munay-Ki är energimässiga överföringar som transformerar ljusenergifältet och är en helanderesa för att hela såren från ditt förflutna, de karmiska och genetiska program eller tro som du har ärvt.


De nio riterna i Munay-Ki


Rit 1: Healers rite

Förbinder dig med ett ätteled av ljushelare från det förflutna som assisterar dig i din personliga transformation, att väcka den helande kraften så att du kan bringa skönhet och helande till andra. Du får tillgång till stor andlig assistans, uråldriga helare som hjälper dig att hela såren från ditt förflutna och från förfäder.


Rit 2: Bands of Power

Fem energiband vävs in i ditt ljusenergi fält (LEF) för beskydd. De fungerar som filter som bryter ner negativa energier som kommer mot dig till ett av de fem elementen, jord, vatten, eld, luft eller ljus, så att ditt LEF stärks istället för att energierna gör dig sjuk.


Rit 3: Harmony rite

En överföring av de sju arketyperna i chakrorna. Först får du arketyperna ormen, jaguaren, kolibrin och örnen, därefter får du tre ärkeänglar; Keeper av den undre världen (vårt undermedvetna), Keeper av mellanvärlden (vår medvetna värld som vi lever i), och beskyddaren av den övre världen (vårt super-medvetande).


Rit 4: Seers rite

Ljusvägar förbinder syncentrum med tredje ögat och hjärtchakrat. Denna rit väcker den inre betraktaren och din förmåga att uppfatta den osynliga världen av energi och Ande.


Rit 5: Daykeepers rite

Du får förbindelse med ett ätteled av mästarhelare från uråldrig tid. Daykeepers kan kalla på uråldriga altaren för att hela och bringa balans till jorden, och kalla på solen att gå upp varje dag, och bringa oss i harmoni med moder Jord. Denna rit hjälper dig att börja hela ditt inre feminina, kliva bortom rädsla, och praktisera fridfullhet.


Rit 6: Wisdomkeepers rite

Du får förbindelse med ett ätteled av ljusvarelser från det förflutna och framtiden. Denna rit hjälper dig att börja hela ditt inre maskulina, kliva utanför tiden, och uppleva evigheten.


Rit 7: Earthkeepers rite

Denna rit förbinder dig med ärkeänglarna som är väktare av vårt solsystem, vårdare av allt liv på jorden. Denna rit lyfter dig från din jordbundna existens och släpper din ande fri att börja din resa till stjärnorna - som börjar med solen, vår lokala stjärna, så att du må drömma fram din värld.


Rit 8: Starkeepers rite

Denna rit hjälper din fysiska kropp att utvecklas till homo luminous, den åldrande processen saktas ner, ditt DNA återinformeras, och du får större motståndskraft mot sjukdomar. Du accepterar platsen runt en helig eld i centrum av solen, en plats som har hållits för dig sedan tidens början.


Rit 9: Creator rite

Då denna rit väcker skaparljuset inom dig, bringar denna rit vårdarskapet för hela skapelsen - från det minsta sandkorn till de största kluster av galaxer. När du väl upptäcker att Anden inte bara arbetar genom dig utan SOM DIG, och att hela skapelsen sker inom dig, så blir vårdarskapet naturligt.

Colors of Life 


Förändra, påverka och utveckla dig själv och ditt liv med:


  • Energimedicin, healing
  • Shamanism helande och träning
  • Helanderesor
  • Workshops
  • Event
  • Föreläsningar
  • Personlig utveckling


Erbjudande!


Med shamansk healing och energimedicin healing får du support i att hela det som du upplever att du vill ha en förändring av.


Erbjudande tre shamansk healing behandlingar eller tre energimedicin healing behandlingar för 1495 kr* eller 20% rabatt** på ord. pris 650 kr på upp till två shamansk healing behandlingar eller två energimedicin healing behandlingar. Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 juli 2020.

Läs merKontakt


Colors of Life

Tatjana Larsson

0730-21 02 91

tatjana(at)colorsoflife.se

Regementsvägen 4, 852 38 Sundsvall

Copyright © Colors of Life 2020 All Rights Reserved