Shamanens väg
Colors of Life

Shamanens väg

Shamanens väg helande och träning i shamanism genom de fyra riktningarna syd, väst, norr och öst


Fyra kurser under ett års tid, varje kurs är två dagar på helg lö-sön
4500 kr/kurs


Kurs med personlig träning, upp till två deltagare


Med Shamanens väg öppnar man upp för shamanska kunskaper och förmågor inom de fyra riktningarna syd, väst, norr och öst. Shamanens väg ger oss möjlighet att minnas hur man lever i balans, kunskaper om livets resa, mysterieläror och shamanska förmågor. Man får praktisera och göra övningar i berättande, ceremonier, journeying, shape-shifting och drömmande.


I varje kurs ingår support och vägledning i sitt helande och lärande, shamansk healing behandlingar, riter, ceremonier, övningar, meditation och tid med mesan.


Förkunskaper medicin hjulet syd, väst, norr och öst. 

Kurser

Syd

I syd lär man sig om att leva i balans inom sig själv och med allt runt om, om berättande och om att leva från hjärtat. Man fortsätter att hela sig själv med shamansk healing behandlingar. 


Väst

I väst lär man sig mer om livets resa, förfäder, ceremonier och om Moder jords kraft och natur. Man fortsätter att hela sig själv med shamansk healing behandlingar. 


Norr

I norr lär man sig mer om journeying, drömmar ur shamanens perspektiv, guider och om kunskap och visdom från sina egna upplevelser. Man fortsätter att hela sig själv med shamansk healing behandlingar. 


Öst

I öst lär man sig mer om shape-shifting och drömmande. Man fortsätter att hela sig själv med shamansk healing behandlingar. 


Copyright © Colors of Life 2020 Alla rättigheter förbehållna