Healing behandlingar

Healing behandlingar

Bioenergi healing är avslappnande och energifyllda behandlingar medbl.a. bioenergi stretching för att lösa upp spänningar och förbättra energicirkulationen, helandemetoder för att balansera olika system i kroppen, stärka kroppens självläkande förmåga, metoder från österländsk medicin, tibetansk healing, tankens kraft m.m.


Läs mer


Tibetansk healing är avslappnande och energifyllda behandlingar med bl.a. bioenergi stretching för att lösa upp spänningar och förbättra energicirkulationen, helandemetoder för att balansera olika system i kroppen, stärka kroppens självläkande förmåga och tankens kraft.


Läs mer


Shamansk healing behandlingar för djupgående helande med vägledning. Behandlingar för att förändra vad som inte fungerar i ditt liv (t.ex. fysisk påverkan, känslomässigt, själsligt, andligen eller återkommande mönster i ditt liv) eller för att skapa ditt liv mer i linje med din själs syfte och mening.


Läs mer


Healing som friskvård

Nu kan du välja mellan olika healing behandlingar för enklare friskvård, t.ex. frigöra spänningar i kroppen och stress, för ökad avslappning och harmoni.


Det är arbetsgivaren som i första hand ska bedöma om en metod är friskvård för den anställda. Arbetsgivaren avgör också vilka metoder/aktiviteter som de vill bekosta för de anställda. Så du bör höra med din arbetsgivare först.

Friskvårdsaktiviteten utan inslag av motion får kosta max 1000 kr per tillfälle för att vara av mindre värde och skattefritt.


Du kan välja mellan bioenergi healing eller shamansk healing.

Distans healing

Distans healing är ett bra alternativ för dig som vill variera healing på plats i lokalerna med att bekvämt vara hemma och få din healing behandling på distans med kontakt på mobilen under hela behandlingen.
Det är även ett bra alternativ för dig med lång resväg.


Distans healing ger samma helandeeffekt som vid healing på plats i lokalerna.


Distans healing används för de flesta helandemetoderna.