Healing behandlingar

Healing

Shamansk healing behandlingar för djupgående helande med vägledning. Behandlingar för att förändra vad som inte fungerar i ditt liv (t.ex. fysisk påverkan, känslomässigt, själsligt, andligen eller återkommande mönster i ditt liv) eller för att skapa ditt liv mer i linje med din själs syfte och mening.

Bioenergi healing är avslappnande och energifyllda behandlingar med bl.a. bioenergi stretching för att lösa upp spänningar och förbättra energicirkulationen, helandemetoder för att balansera olika system i kroppen, stärka kroppens självläkande förmåga, metoder från österländsk medicin, tankens kraft m.m. 

Tibetansk healing är avslappnande och energifyllda behandlingar med bl.a. bioenergi stretching för att lösa upp spänningar och förbättra energicirkulationen, helandemetoder för att balansera olika system i kroppen, stärka kroppens självläkande förmåga, metoder framtagna med ursprung från gamla tibetanska helandemetoder, och tankens kraft.

Finn gåvorna i dina drömmar! 


Har du en nattlig dröm som du vill förstå budskapet med?


När vi tar oss tid att uppmärksamma drömmar, skriva ner de och tolka deras budskap så kan drömmarna ge oss vägledning på många sätt.

Distans healing

Distanshealing är ett alternativ med kontakt på mobilen under hela behandlingen. Effekten av healing behandlingen är densamma som vid ett personligt möte i lokalerna.


Distans healing används för de flesta metoderna för shamansk healing, bioenergi healing och tibetansk healing.


Distans healing är ett alternativ för dig med lång resväg där du kan varva behandlingar på plats i lokalerna med distans healing behandlingar med kontakt på mobilen.