Healing behandlingar

Healing behandlingar

Bioenergi healing & Bioenergi terapi är healing behandlingar och kroppsbehandlingar.


Bioenergi healing är avslappnande och energifyllda behandlingar med bl.a. bioenergi stretching för att lösa upp spänningar, förbättra energiflöde och cirkulation.Dessa behandlingar kan ges på plats i lokalen eller genom distans healing med kontakt på mobil.


Bioenergi terapi är kroppsbehandlingar som kan ges på plats i lokalen.


Läs mer


Shamansk healing behandlingar för djupgående helande med vägledning. Behandlingar för att förändra vad som inte fungerar i ditt liv (t.ex. fysisk påverkan, känslomässigt, själsligt, andligen/energimässigt eller återkommande negativa mönster i ditt liv) eller för att skapa ditt liv mer i linje med din själs syfte och mening.


Läs mer

Healing som friskvård

Nu kan du välja mellan olika healing behandlingar för enklare friskvård, t.ex. frigöra spänningar i kroppen och stress, för ökad avslappning och harmoni.


Det är arbetsgivaren som i första hand ska bedöma om en metod är friskvård för den anställda. Arbetsgivaren avgör också vilka metoder/aktiviteter som de vill bekosta för de anställda. Så du bör höra med din arbetsgivare först.

Friskvårdsaktiviteten utan inslag av motion får kosta max 1000 kr per tillfälle för att vara av mindre värde och skattefritt.


Du kan välja mellan olika healing behandlingar och mellan behandling på plats i lokalen eller på distans med kontakt på mobilen.

Distans healing

Distans healing är ett bra alternativ för dig som vill variera healing på plats i lokalerna med att bekvämt vara hemma och få din healing behandling på distans med kontakt på mobilen under hela behandlingen.
Det är även ett bra alternativ för dig med lång resväg.


Distans healing ger samma helandeeffekt som vid healing på plats i lokalerna.


Distans healing används för de flesta helandemetoderna.