Om

Colors of Life


Tatjana Larsson
Healer, Medveten andning instruktör,
Livs- och välmående coach, shaman


Min erfarenhet av energi medicin, medveten andning, effektiv andning och ursprungliga läror är hur man kan påverka sin hälsa och sitt liv i positiv riktning på många sätt.


Helande kan skapa balans, harmoni och ge livsinsikter. Helande behandlingar kan frigöra oss från mycket som begränsar oss i livet, öka förståelsen för dig själv och ditt liv, inspirera till utveckling och skapa harmoni i kropp och själ.

Medveten andning är ett redskap för att stärka vår hälsa genom att förstå vilken stor påverkan vår andning har för vår hälsa och vårt välmående. Andningen är ett fantastiskt redskap för att stärka din hälsa och energi i vardagen, i din träning och skapa mer harmoni och balans i din kropp.


Effektiv andning är konkreta metoder för att stärka sin kropp och hälsa med praktiska övningar, energimässiga övningar och andning. Många positiva resultat kan uppnås med dessa enkla metoder som var och en kan lära sig att göra och praktisera i sin vardag.


Ursprungliga läror delar kunskaper för våra liv, våra relationer, för att stärka vår hälsa, för vår utveckling, vårt skapande av våra liv och som medskapare i helheten. Lärorna kännetecknas av "Vi" dvs. "Allt vi ger, ger vi till allt runt om oss".

Utbildningar, kurser och erfarenheter


Effektiv andning - Väck kroppens dolda krafter - kurs instruktör för hypoxiträning, Människans Resurser AB, 2023


Grundkurs i Medveten andning, Institutet för Medveten andning, 2023


Effektiv andning - Väck kroppens dolda resurser - webinar, Människans Resurser AB, 2023


Certified Instructor Conscious Breathing/ Certifierad Medveten andning instruktör, Institutet för Medveten andning, 2023


Tibetansk självhealing, Människans Resurser AB, 2021


Healing på kvantnivå, Människans Resurser AB, 2021


Bioenergi terapeut, Bioenergi healing, Människans Resurser AB, 2021


Certifiering som Masterpractitioner of Soul & Destiny retrieval i The Four Winds Societys advanced- and masterclasses, 2009


Certifiering i Luminous healing, Rites of Passage och Soul retrieval iThe Four Winds Societys Healing the Lightbody School, 2004


Tatjana är utbildad i The Four Winds Society i Sverige, Holland, Irland, England, Kalifornien och Utah i USA och i Peru med en expedition till Holy Mountain Salkantay med vandring och ceremonier tillsammans med lärare, studenter och mästarshamaner från Inka äldre.


Tatjana arbetar sedan 19 års tid i sitt företag Colors of Life med healing, kurser, event, föreläsningar m.m. och 2023 startar även Medveten andning kurser.