Bokningsvillkor

BokningsvillkorHealing behandlingar


Tidsbokning och rådgivning: Tatjana Larsson, 0730-21 02 91


Första gången som du bokar en healing behandling gör du detta per telefon. Detta för att den healing behandling du väljer ska vara den som ger bäst resultat för det du vill hela.


Behandlingar som du bokar efter din första behandling kan bokas per telefon eller sms.


Behöver du omboka din tid för healing behandling kan du göra detta per telefon senast kl. 12:00 dagen innan din bokade tid annars debiteras halva beloppet.


Betalning:
Betalning vid distans healing görs med Swish i förskott eller senast dagen för din bokade tid, innan tiden för din bokade distans healing behandling.


Betalning vid healing på plats i lokalen görs med Swish i samband med din bokade tid för healing behandling.Kurser inom shamanism


Allmänna villkor för kurser och bokningar


Kurser och anmälan:


Munay-Ki helanderesa 9 ggr
Vägleda andra genom Munay-Ki helanderesa


Drömma fram världen, 1 dags kurs

Gå med ljus och kärlek, 1 dags kurs


Genom att anmäla dig till en kurs godkänner du detta avtal ”Allmänna villkor för kurser och bokningar” för den kurs du bokar.

 

Du som anmäler dig till en kurs har fått information om den kurs du bokar i samband med din anmälan till kursen. Datum för varje kurs bokas med kursansvarig.

Du som anmäler dig till en kurs måste vara minst 18 år.


Du ansvarar för ditt bästa under kursens gång och i ditt praktiserande.

 

Anmälan till kurs och bokat datum för kurs är bindande efter att ångerfristen har löpt ut vid avtal utanför affärslokal. Vid särskilda omständigheter kan då ombokning eller avbokning av datum för kurs eller kurserna göras.

 

Betalning

Betalning görs i förskott i samband med bokning av datum för kurs.


Betalning görs med Swish eller genom inbetalning till Colors of Lifes pg. I samband med din betalning till pg behöver du meddela att du har betalat in din kursavgift så att jag kan skicka ett kvitto eller en faktura per mejl till dig.

 

Kursavgift återbetalas endast vid avbokning av kurs pga. särskilda omständigheter, senast en vecka innan bokat datum för kurs, med avdrag för en administrationsavgift på 250 kr.
Kursavgift återbetalas ej vid ombokning av datum för kurs.

 

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter kommer att hanteras enligt gällande personuppgiftslagstiftning, Dataskyddsförordningen, GDPR, som trädde i kraft den 25 maj 2018.
Läs mer i integritetspolicyn.

 

Ångerrätt

Som grundregel har du som kund rätt till 14 dagars ångerrätt när du handlar på distans och utanför affärslokaler, men det finns vissa undantag. Vid försäljning av en tjänst börjar ångerfristen löpa dagen då avtalet ingåtts. Den dag som ångerfristen börjar löpa räknas inte in när man beräknar ångerfristen. Det innebär att dagen efter är dag ett i ångerfristen.


Vid avtal på distans eller utanför affärslokaler skickas efter köpet en bekräftelse på avtalet med information samt ångerblanketten. Informationen ska ges i en läsbar handling eller om konsumenten samtycker i annan läsbar och varaktig form.


För att utöva din ångerrätt behöver du kontakta kursansvarig per telefon eller mejl och meddela detta innan ångerfristen har löpt ut. Ångerrätten gäller inte för redan utförda tjänster.


Ångerblankett hittar du här.

Mer information om ångerrätten hittar du på Konsumentverkets hemsida.